MENÜ

 "Ne az legyél, akinek mások látnak vagy látni akarnak - hanem az, akinek te látod magadat."
Müller Péter

 

Üdv!

Pár sorban bemutatom magam, így nem leszek annyira idegen számodra. Nem esik nehezemre a magázódás, de úgy vélem, a tegeződés mégis csak barátságosabb. :)

1991-ben születtem, Budapesten. Tanulmányaimat közgazdasági szakközépiskolában kezdtem, ezen irányban indultam tovább, jelenleg a BGF nemzetközi gazdálkodás szakára járok. Szabadidőmben szeretek rajzolni, zenét hallgatni, természetben lenni, sétálni nagyokat.

Ahogy nőttem fel, minden egyes korszaknak megvolt a maga fő atrakciója, ami éppen akkor kitöltötte az életem. Emellett egyre inkább hajlottam afele, hogy saját kezüleg készítsek valamit, hisz kedvesebbnek, nagyobb értékűnek tartom, mint a már készen megvett ajándékokat. Egyre inkább hajtott az alkotási vágy, hogy valami újat mutathassak meg a külvilágnak.

Egyik szülinapra egy digitális kamerát kaptam, aminek nagyon örültem. Eleinte csak a "szokásos" képeket csináltam vele, de egy egy jól sikerült kép után egyre inkább érdekelni kezdett ez a terület. Tény, nagy tapasztalatom nincs benne. Leginkább csak hobbi szinten csinálom, de örömmel tölt el, mikor egy egy alkotás után elismerő szavakat kapok. 

Eleinte csak növényeket, az élővilágot örökítettem meg, de felmerült néha egy egy tárgy pillanatának megállítása. 

Nem húzom tovább a sorokat, a hangsúlyt inkább a képeimre helyezném, hogy ne csak én, de más is mosolyra húzza száját, mikor a képeken végig halad. :)

 

Asztali nézet